Jäsenedut

Uusia upeita jäsenetuja Kemin yhdistyksen jäsenkortin omaaville:

Parturi-kampaamo Ilo: -10% alennus koko perheen tukanleikkuusta korttia näyttämällä!

JuhlaX -10% oston yhteydessä korttia näyttämällä!

Kemin sarjakuvakeskus: aikuisen lipun ostavan jäsenen mukana lapsen lippu puoleen hintaan!

- Pitseria Roma: -10% ostosten (ei alkoholituotteet) loppusummasta jäsenkortilla!

- Beautypoint: Alle 10-vuotiaiden lasten hiustenleikkuu 10€ jäsenkortilla!

Merilapin Munkkitupa: -15% kertaostosta jäsenkorttia näyttämällä!

Pulla-Jussi ky: -5% jäsenkorttia näyttämällä Kemin keskustan ja Rytikarin myymälöissä!

- Kemin Autopalvelu Oy: 5-40% lisäalennus (pois lukien erikoishinnoitellut tuotteet) jäsenkortilla!

- Zoo Box lemmikkitarvikkeet: -10% lemmikkitarvikkeista (ei oikeuta leimoihin eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin) jäsenkortilla!

Punnitse & Säästä Kemi: -10% irtotuotteista (ei oikeuta leimoihin eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin) jäsenkortilla!

- Cafe Panorama: Lasten lounaan ostajalle pillimehu/puikkojäätelö kaupan päälle jäsenkortilla!

- Pieni Hiushuone: Koko perheen hiustenleikkuu -10% jäsenkortilla!

Koko Suomessa voimassa olevia jäsenetuuksi:

-Instrumentarium (valtakunnallisesti)myymälöistä 20 %:n alennus normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä (kampanjakehyksiin ei linssialennusta eikä kampanjalinssien oston yhteydessä kehysalennusta) sekä normaalihintaisista terveystutteista. Näöntarkastus 9 euroa.

-Sinooperi-myymälöistä 10 %:n alennus normaalihintaisista askartelualan tuotteista. Ostosten yhteydessä esitettävä jäsenkortti.

-Synsam tarjoaa MLL:n jäsenille perheenjäsenineen seuraavat alennukset henkilökohtaisista ostoista: silmälasit -25 %, aurinkolasit -20 % ja piilolasit -10 %

-Ranuan eläinpuistoon pääsylippu ryhmälipun hinnalla kesäkaudella 1.4.-30.9.2017.

-S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjoukset ovat ennakkomaksettavia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.